/* Script de Google Analytics */

diumenge, 4 de novembre del 2012

La formació 2.0

Aquests dies he llegit un informe sobre com la Diputació provincicial d'Alacant - el nostre amic Josean Latorre davant del projecte- havia afrontat amb il·lusió el canvi de paradigma que implica fer el salt a la formació 2.0.

En aquest camí estem moltes escoles i unitats de formació, intentant esgarrapar nous espais de formació,  per continuar fent la nostra feina amb recursos més imaginatius. Però no només això, com es diu en el projecte 2.0 que estem comentant, es tracta de posar-se de cara als nous temps i de reconèixer que tenir accés obert a tots els continguts d'Internet, obliga a canviar els rols tradicional en formació i desconfiar del vell paradigma de que el coneixemente està concentrat només en unes mans.

Us recomano que feu una lectura a l'experiència de la Diputació d'Alacant, perquè il·lustra de primera ma el camí que tenim per davant.  Podeu llegir un resum en el bloc que acaba d'estrenar el Josean (felicitats!) o bé revisar l'informe complet.

2 comentaris:

  1. Joana, muchas gracias por hacerte eco de nuestro proyecto "formación 2.0". Lo cierto es que estamos muy ilusionados, pues la AEVAL lo ha reconocido con el premio a la gestión del conocimiento. Ello nos da ánimo para seguir trabajando, investigando...imaginando...en estos tiempos tan difíciles.
    Seguimos compartiendo...ahora también desde el blog personal

    ResponElimina
  2. El vostre premi està molt ben guanyat, Josean! Gràcies per estar pendent d'aquest bloc!

    Joana

    ResponElimina